heb het gehad!
even een little bit down.
weet niet of this normaal is maar ik heb het gewoon echt gehad ! ik mis thuis en weet echt even niet wat ik moet doen . ik hoop dat dit normaal is als je zo ver weg bent van huis, want nu hoe ik me nu voel sucks! ik mis me friends waar ik altijd terecht kon , ik weet niet of het een goed besluit was om deze trip te maken alles achter te laten . mijn allerliefste paard Tiesto wat echt alles voor me was waar ik lange jaren mee heb gedeeld en super veel plezier mee heb gehad heb gelachen en gehuild! pijn omdat ik er weer is voor de zoveelste keer naast lach ! ik mis die tijden . ik mis de tijden dat ik gewoon even bij me mama uit kon huilen of bij een goede vriend ! ik wil gewoon op dit moment het liefst naar huis . ik mis het vrezelijke weer zelfs oke nu weet ik het zeker er klopt iets niet , oke wie mist het weer van nederland nou! naja blijkbaar ik .
ik mis de leuke avonden op het terasje met de liefste kimberly ! , ik mis de scootertochten met vanity , alleen wij gingen in het ijskoouden weer op de scooter naar het strand ! ik mis de feesten en kermissen met demi ! , ik mis de lekkere hang dagen en zoveel eten als mogelijk met naomi ! ik mis denk ik gewoon alles ! ik mis zelfs de saaiste school ever in zaandijk ! oke dat is nou weer een beetje overdreven maar j weet wel wat ik bedoel.
tuurlijk ik heb hier nu ook me vrienden die er altijd voor me zijn ! maar die kennen me toch niet zo goed als iedereen thuis . ik mis me papa die soms lekker kan zeuren dat ik me kamer moet opruimen of de bende die ik overal achter laat !
ja ik hoop dat dit snel over gaat want ik heb het echt gehad dit moet een geweldig jaar zijn een jaar wat ik nooit zal vergeten waar ik zoveel heb gelachen en meegemaakt . ik wil niet over 10 jaar terug denken aan een tijd waar ik gewoon heel erg homesick was. so ik ga me nu proberen happy te voelen ! en zo`n blog is best wel handig om even te schrijven hoe het gaat en even alles kwijt te kunnen so this was my story hoop dat het volgende keer een vrolijk verhaal word
Dikke kus from oklahoma! <3
Heeej meis,
Er ontbreekt een deel. Je mist de Humphreys hahaha! Nee hoor
Ik plaag je maar :). Je kan je hele leven nog in Nederland je ding doen dus probeer te genieten van je tijd waar je bent. En je reactie is heel normaal, ik weet dat je beetje gek bent maar dit is normaal ;)
Ik sluit me stukje met een simpele zin: onthoudt van alle mooie momenten in je leven een deel en vul met deze deeltjes de mindere momenten in je leven aan.
Have fun nog en lucht je hart waar nodig!
XxX Derk Jan
heel liefe schat (L)
aaah wat klote om te horen dat je het zo mist hier!
tuurlijk missen we jou ook alenmaal
maar het is echt wel een toffe beslissing geweest hoor mop!
ooit denk je terug aan je geweldige tijd daar
ik hou van je en mis je en dan elke dag aan je
en ben blij zulke blogs te lezen volg je elke keer weer!
ga je alles vertellen van de kermis en ik zal een wijntje op je dinken:P
omdat jij die niet mag
Dikke kuss liefe schat (L)(L)(L)
Hou de moad er in want als je weer thuis bent heb je spijt dat het weer voorbij is.
Ik lees met plezier je belevenissen dus blijf het opschrijven a.u.b.
'n knuffel en een dikke kus oma Diny
Natuurlijk mis je iedereen dat is heel logisch, maar thuis heb je ook wel eens een rotdag en dat gaat ook weer over, maar op zulke dagen is thuis wel heel ver weg he. We kijken steeds uit naar je verhalen en genieten er van. Dikke zoen, ook van Opa. en sterkte.Oma.
Hoi lieve schat,
Ik heb je bericht gelezen ik mis jou ook maar je kamer is wel netjes (grapje) geniet nu maar even je bent jong en dit moet jij je zeker niet laten afnemen ik ben gewoon jaloers op je. Maud het gaat zeker heeeeel goed op school met je? ik ben wel heel trots op je dat ji dit gewoon doet (uiteraard zonder na te denken) zou ik ook doen geniet meid en kop op xxx
Je vader
Hey maud,
Het is logisch dat je even heimwee hebt, maar dat gaat wel over! geniet daar, want voor je het weet ben je weer thuis.. en geloof me alles is nogsteeds hetzelfde als je thuis bent :)
x
Honey !
Niet zo denken hoor :O !!
Je moet je juist uitleven in Amerika.
Ons zie je de rest van je leven nog (klinkt lullig maar bedoel t goed).
Natuurlijk mis je ons en dat ga je vast wel vaker krijgen, maar dat is gewoon ff een dipje. Voor je het weet zijn je gedachten alweer in iets anders wat je nog gaat doen in Amerika ;) !
En als er wat is .... je weet me hyves te vinden en dan kan je je verhaal kwijt ;) !!
En ik heb nog steeds je nieuwe nummer niet :$
Moet je wel geven hoor, kan ik je stem weer eens horen haha ;)
XXXXXXXXXXXXXXXXX LOVE YOU