alweer een tijdje bij me gastgezin
Even vertellen bij wie ik woon,
Ik woon bij Curtis en Tina
curtis en tina hebben 3 kinderen maar die wonen niet meer thuis ,
ik zit samen met een duits meisje vanessa in dit gezin.
het is hier erg gezellig en zijn vaak op het meer aan het varen, zwemmen of aan het jetskieen. Mijn gezin nouja vooral tina houd erg veel van shoppen dus we zijn ook erg vaak in de mall te vinden. Tina en curtis zijn erg gastvrij en ook echt zuper aardig we kunnen het ook erg goed met hun vinden. In het huis hebben we een hondje Sydney Berlin een klein hondje! (heel sweet) , en raar maar waar een wasbeer genaamd Tractor ! we hebben er ook sins kort een konijn genaamd bunny apart verhaal hoe we hieraan zijn gekomen .
the story of bunny!
we gingen met de familie naar een echte amerikaanse kermis , en vanessa en ik zagen al snel een tentje waar stond Win a Rabbit , we moesten een ping pong balletje gooien in een klein bakje die rond dreef in een bak water , het was eigenlijk onmogelijk maar blijkbaar voor ons niet want na 3 ballen was het raak en wonnen we een konijn dus sinsdien hebben we een huisdier erbij.!
School.
sta ingescreven bij de school en moet woensdag me vakken kiezen en dan donderdag beginnen. ik was eigenlijk een junior (11th grade) maar We hebben het nu toch voorelkaar gekregen ! ik Ben een SENIOR (12th grade):D en mag een graduation doen ! echt heel gaaf !
Hoi Maud. Had al het een en ander van Mamma gehoord maar de school was nieuws. Ben blij dat je het zo naar je zin hebt en benieuwd welke vakken je gaat kiezen. 2 dikke zoenen, ook een van Opa en tot je volgende verhaal. PS. Leuke foto's